Цей пиріг по-іспанськи звучить як Бабусин торт (tarta dela abuela). Він дуже простий, швидкий і смачний.  Спробуйте, Вам сподобається. 

  • Основна ідея — простота: ви використовуєте готове печиво, готуєте крем і розтоплюєте шоколад, щоб покрити його. Дуже легке приготування, яке може зробити майже кожен і для якого не потрібна духовка, лише охолодження та приготування крему.
  • Печиво розм’якшується, поки пиріг відпочиває, і результат виходить ніжним і смачним.

 Складність: середня

Інгредієнти на 1 торт (8 порцій)
200 г печива Tostada Zero Gullón
500 мл молока (жирність не менше 3%)
1 лимон
1 паличка кориці
200 мл  вершків
200 г чорного шоколаду (або шоколаду без цукру)
40 г вершкового масла

Відеорецепт допоможе приготувати пиріг, що порадує Ваших рідних. 

Але ми радимо додати між шарами ще взбиті вершки або маскарпоне , тоді це буде ще смачніше.